SPIJS ZUTPHEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 49 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij spIJS Zutphen. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2024 om 15:17 Wederom deels verkeerde bestelling. Een gebakken ei die zwemt in t vet ipv brie. Hoeveelheden zijn elke keer anders, erfbe met ruim, andere keer zeer karig. Heel jammer, want t aanbod is op zich top. Gebak is lekker
13 mei 2024 om 9:26 Yoghurt was perfect. Maar dan bestel je een gebakje dan wordt je gebeld of je iets anders wilt en dan krijg je totaal iets anders wat je niet wilt en wat al helemaal niet lekker was.
10 mei 2024 om 16:17 Supper lekkere red velvet cake! En het broodje crunchy chicken is heel lekker, krijgt ook best veel. En een gratis smoothy erbij gekregen. Volgende keer bestel ik er zeker een smoothy bij die zijn echt geweldig lekker!
5 mei 2024 om 20:56 Niet zo lekker als anders ,miste de vijg,heel veel brood en bijna geen sla
4 mei 2024 om 15:29 Geen mango maar meloen(?) in de kip-teriyaki salade,groenten nauwelijks gegrild en gewoon rauw,ook de taugé. deze moet toch echt geblancheerd.De kip was lekker.Kroket zo slap,kon je niet eens vastpakken.Taartjes heerlijk! en veel dit keer tov vorige
29 apr 2024 om 16:46 Veel min punten
28 apr 2024 om 15:41 Lang wachten en alles koud. Heel jammer, was anders erg lekker geweest. Twee stukjes krokante kip op een broodje is wel karig. Drie kipstukjes kan je geen burger noemen. Broodje Romijn wordt blijkbaar sws koud geleverd ipv warm.
26 apr 2024 om 16:36 Kwaliteit van mijn bestelling was top! Alleen de dop van het flesje met smoothie zat er niet goed op waardoor die een beetje is gaan lekken. Dat kan eenmaal gebeurden.
24 apr 2024 om 14:05 Heerlijk!
22 apr 2024 om 12:57 Was weer super lekker! Goede bezorging ook, had ook thee besteld en dat is netjes aangekomen.
21 apr 2024 om 13:03 Het duurde veel te lang voordat ons ontbijt werd bezorgd… zo lang, dat m’n man het zelf maar heeft gehaald. Een ontbijt werd uiteindelijk een lunch
21 apr 2024 om 12:57 Lang gewachten alles koud en fruiten was overdatum